godthelbred's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends]

Below are 6 journal entries, after skipping by the 20 most recent ones recorded in godthelbred's InsaneJournal:

  [ Next 20 >> ]
  Saturday, October 1st, 2011
  12:47 pm
  Erfaringer ægtepar kan lære af Harry Potter
  22 Tips til dit ægteskab

  Selvom Rowling har hendes kritikere, der er mange folk, der har læst hendes Harry Potter bøger og dømme hende til at være ikke kun en god historiefortæller, men også en filosof og moralsk læreren som hun skriver om lykke, frygt, og en rejse gennem livet. Her er nogle erfaringer de to af jer, som et ægtepar, kan lære fra Harry Potter og hans venner http://da.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter.

  1. Relationer. Relationships tage mod, tillid, loyalitet og en villighed til at ofre for hinanden.

  2. Valg. Ifølge Dumbledore, betydningen af dine valg er, at de kan vise hvem du virkelig er. Dumbledore er ofte fokuseret på valg, og hvordan de kan bestemme din karakter på lang sigt.

  3. Urimelighed. Livet kan være uretfærdigt. Tænk på de mange gange, Harry og hans venner er blevet uretfærdigt behandlet, uvenlig eller disrepectfully af Dursleys, Snape, Malfoy, Nidkjær, og andre. Giv ikke op, når hårde tider rammer dit ægteskab. I lyset af den urimelige og forkerte beslutninger, forventer bedre fra hinanden.

  4. Wonder. Vær opmærksom på og øge din følelse af spekulerer i hinanden og i verden omkring dig.

  5. Venskaber. Efter at have venner både som individer og som par er meget vigtigt. Men når det kommer til venner, forventer det bedste og forberede sig på det værste.

  6. Mål. Du kan nå dine mål sammen ved at øve og hårdt arbejde.

  7. Beskyttelse. Du kan beskyttes for evigt ved den dybe kærlighed til hinanden.

  8. Courage. Mod er ikke kun stå op til dine fjender, men stod op til hinanden og til dine venner, hvis det er nødvendigt.

  9. First Impressions. Få efter første optrædener og indse, at nogle mennesker er store, og nogle er forfærdeligt. Der er ikke meget du kan gøre ved hvordan folk er.

  10. Anden chancer. Alle har brug for endnu en chance.

  11. Kærlighed. Kærlighed er kilden til din personlige magt.

  12. Frygt. Facing din frygt vil hjælpe dig med at identificere, løse eller omdanne dem.

  13. Følelser. Du kan forsøge at skjule din feeelings, men skjuler dem gør dem ikke gå væk.

  14. Op-og nedture. Ethvert forhold vil have op-og nedture. Bare være villige til at arbejde sammen til gavn for dit forhold, og at gøre op, når du har et argument.

  15. Skift. Forandring kan være en positiv kraft i jeres liv.

  16. Fungerende kontra reaktion. Vær ikke bange for at handle på dine problemer og spørgsmål i stedet for bare at reagere på dem.

  17. Tålmodighed. Sammen må du lære tålmodighed og visdom, som du beskæftige sig med fordomme, død, grådighed, og andre negative oplevelser.

  18. Gaver. Du bemyndige et andet, når du inviterer hinanden til at opdage og udvikle din egen specielle gaver.

  19. Self-give kærlighed. Redelighed, loyalitet og godhed er resultatet af selv at give kærlighed.

  20. Humor. Tag ikke jer selv alt for alvorligt.

  21. Sandhed. Kalde en spade for en spade. Må ikke danse rundt om et emne. Dog kan sandheden i jeres ægteskab være en dobbelt sværd. Sandheden kan være både smukke og forfærdelige. Sandheden skal bruges med forsigtighed.

  22. Og til sidst. Det bedste er endnu ikke kommet.
  6:34 am
  Interview
  Følgende er forslag fra studerende, der kom op i klassen interview. Ikke alle anbefales! Du skal bruge god dømmekraft, om at spørge nogen af disse spørgsmål. Mange af dem bør blive bedt KUN hvis den person, du interviewe virker meget åbne og komfortable med dette emne, kun hvis du har, og havde flere sessioner at tale med personen og har god grund til at føle, at de spørgsmål ville ikke gøre personen ubehageligt. Du skal ikke spørge disse spørgsmål, hvis det føles helt anderledes end du ville være nysgerrige ind i et område, at personen måske ikke være fuldt behageligt at tale om. - Tror du sex er passende før ægteskabet? Har samfundets holdning til dette ændret sig da du var yngre? Har dine synspunkter ændret? - Tror du at blive venner med din ægtefælle er en vigtig del af ægteskabet? - Havde du nogen seriøse forhold og / eller venskaber før ægteskab? - Hvordan har dit ægteskab ændret sig på tværs af dit liv? - http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/interview-om-parforhold Har der været nogen betydningsfuld begivenhed, som har ændret dit ægteskab? Hvad var det begivenhed? Hvordan gik det ændre jeres forhold? - Har dit ægteskab ændret, siden du fik børn? Hvordan? - Er venner vigtige for dig? - Hvordan har dine venskaber ændret sig, siden du var yngre? - Hvordan var dating anderledes, da du var ung fra, hvordan det er i dag? - Er dine venner mere af det samme køn eller det andet køn? Har dette ændret sig? - Er der noget andet ændret sig? - Hvordan har du det om forholdet mellem kærlighed og ægteskab? - Har du elsker din ægtefælle, når du blev gift? - Har dine følelser omkring din ægtefælle ændrer sig over årene? - Har din ægtefælles følelser ændret sig om dig? - Hvad er Deres syn på skilsmisse? - Hvad tror du er retningslinjerne for en vellykket ægteskab? - Har du nogensinde været igennem en tid, hvor du følte et tomrum, der skulle besættes med en anden end din ægtefælle? - Gør venskaber adskiller sig fra ægteskab relationer i din erfaring? - Hvis du kunne gøre dit ægteskab igen, hvad ville du så gøre anderledes? - Nogle ægteskaber er "passioneret," nogle er "companionate": som passer til dig? - Har venner og bekendte gå igennem anliggender? Skilsmisser? Hvordan reagerede du? - Beskriv din dating interview og / eller andre forhold før ægteskabet.
  Friday, September 30th, 2011
  1:50 pm
  Monogami
  Både mand og kone (i modsætning til polygami) er mellem ægteskab. Monogami er en person med kun én partner er brugt til andre former for samliv. Seksuel og romantiske hengivenhed og monogami er ofte valgt for en ny løfte. relationer for begge parter, at de romantiske følelser og seksuelt samkvem med hinanden.
  En person siges at være monogam, og monogami praksis, praksis monogami i et forhold at være monogam. I denne sammenhæng gør udtrykket monogami, såsom en personlig præference, seksuel adfærd, men også sikker på at underskrive http://da.wikipedia.org/wiki/Monogami.
  Mange kulturer, såsom hans kommando officer, normen om livslang, monogame forhold og monogami i den forstand et menneskes liv er bare en seksuel og romantiske partnere. Seriel monogami, men den vestlige verden, de herskende normer og er ofte under betegnelsen monogami.
  I nogle kulturer er monogami en social og religiøse og moralske relaterede værdier, er dette ofte støttet af lokale juridiske spørgsmål. Dette omfatter ikke-monogamt forhold, utroskab er udbredt, selv om den ofte er tabu i den kristne kultur. Dansk ægteskab mellem to mennesker er ikke tilladt.
  Thursday, September 29th, 2011
  10:29 am
  Feng Shui for ægteskab, kærlighed og romantik
  Mange mennesker nogle af Feng Shui magt, de finder kærligheden, bliver gift og finde pålidelige partnere. Gør det rigtige Feng Shui valg, det gør dit hjem føler sig mere komfortable.

  Så først og fremmest er du nødt til at opbygge en individuel Feng shui kort (hvordan det skal gøres læse i bogen Luck med personlige Feng Shui ) og i henhold til det kort, du bliver nødt til at aktivere ægteskabet området

  I min e-bog The treasury feng shui hemmeligheder for succes og rigdom jeg skriver i detaljer, hvad skal man gøre for at få trofaste partner, for at finde din betydelige andre, udvikle dine relationer. Fordi det forkerte emne eller farve i dette område af dit hjem og / eller virksomhed kan føre til konstant skændes og ensomhed. Gør dit liv fuld af kærlighed, forståelse og glæde.

  Her er nogle tips til gode relationer, varig ægteskab og lidenskab (ikke træffe forhastede handlinger, genstand for megen studere hemmeligheder jeg afsløre i mine e-bøger: nogle mennesker kan gøre én, kan de andre ikke gør det samme):

  1.clear op rodet! Ret ødelagte ting! Dette blokerer chi!

  2. dekorere den sydvestlige område med sten eller små sten

  3. hænge ud billeder viser kærlighed som par fugle, silke blomster osv.

  3. denne sektor altid bør repræsentere parret objekter

  4. placere en indendørs vand springvand i det sydvestlige hjørne af huset.


  - Det kinesiske symbol for kærlighed er Mandarin ænder, hvor du skal placere det jeg skriver i min e-bog The treasury feng shui hemmeligheder for succes og rigdom

  - Hænge en lysekrone eller krystal kugle / bold


  DEN BEDSTE FENG SHUI KÆRLIGHED TIPS TIL AT FINDE ÆGTE KÆRLIGHED
  Brug kronblad lyserød, hot pink eller nogen form for lyserødt til blomster, hjerte figurer, væg maling, tæpper, accent stykker ... .. Hvid og rød er også fremragende forhold farver. · Anbring kærlighed symboler som amoriner, hjerter, Lovebirds, statuer, elskende par billeder ...

  FENG SHUI KÆRLIGHED GUIDE
  Her er nogle udbredt opfattelse Feng Shui tips til at aktivere romantik i dit forhold: Tjek dit soveværelse, og harmonisere den i henhold til dine feng shui sover ikke vender mod døren, da det er meningen at give problemer i forholdet.

  KUA NUMMER OG VÆSENTLIGE ANDRE
  Q-Kan jeg finde min betydelige andre ved at kua nummer? Mit kua nummer er 5. A-Der er to grupper af mennesker. Vestlige gruppe er med Kua nummer 2, 5, 6, 7, 8. Og Øst-gruppen er med Kua nummer 1, 3, 4, 9. Folk i en gruppe bedre at forstå hinanden, fordi perioder af deres aktiviteter er sammenfaldende.

  NØDVENDIGE TING TIL BRYLLUP ELLER VIELSE
  Kinesisk bryllupper forbundet med kultur og tradition nøje. Følgende ting - er 10 nødvendige ting for brud og brudgom, for deres ægteskab er fuld af velstand, kærlighed, lykke og bringer mange børnebørn for deres forældre.

  GENERELLE FENG SHUI TIPS TIL FORHOLD, KÆRLIGHED SEKTOR
  Ved at balancere denne sektor, kan du - finde "The One", bliver gift, satte den varme syden tilbage i dit forhold, lære at stole på folk igen, får sammen med alle mennesker

  JEG ØNSKER AT BLIVE GIFT, HVORDAN FENG SHUI KAN HJÆLPE MIG - FAQ
  Feng shui gør mirakler. Det vigtigste er at bruge personlige feng shui For det andet, brug interiør feng shui For det tredje, meditere, den frem, tænke positivt og bruge positive ord i din tale. Ifølge feng shui astrologi ...

  Current Mood: cheerful
  Wednesday, September 28th, 2011
  11:41 pm
  Stop søskende skænderier
  Du har hørt det sagt, at et godt forsvar er en stærk lovovertrædelse.

  Når det kommer til at håndtere problemer mellem søskende, dette princip sikkert gælder. Når brødre og søstre kæmpe hele tiden, ingen mængde af skrigende, trusler eller straf synes at være i stand til at aftage den.

  Jeg tror den bedste måde at beskæftige sig med søskende skænderier er at forhindre dem så meget som muligt. En stærk handling betyder, at vi muligheder for at opbygge positive relationer mellem brødre og søstre, så skænderier kan i det mindste blive mindre.

  Tag dine børn ud for en aktivitet, at de alle nyder godt af. Måske kan du bowle, eller gå til MacDonalds med en legeplads, eller måske til en spillehal, afhængigt af alder af dine børn. Før du går, vise dem 10 1 dollar regninger, i alt 10 dollars. Fortæl dem, at pengene vil blive fordelt ligeligt mellem dem efter aktiviteten. Men hver gang du hører nogen skænderier, selvom det er bare et nedsættende ord, vil du tage ud $ 1. Hvad der er tilbage i slutningen af ​​aktiviteten vil blive givet til dem i lige store andele.

  Her er grunden til jeg foreslår at gå ud til en fornøjelig aktivitet sammen med $ 10 udfordring. Hvis du udsteder disse penge udfordring derhjemme under normale omstændigheder, vil de regelmæssige miljøet mest sandsynlige bare producere den gamle vaner kampe. Der ville være meget lille chance for succes. Du kan have gemt sig ti bukke, men pointen er besejret. Hvis du ud laver sjove ting sammen, håber jeg, at nydelsen af ​​aktiviteten vil tilsidesætter instinkt til at kæmpe. $ 10 incitament vil give søskende en grund til at ønske at opføre sig og bare tillade sig selv at have en god tid sammen.

  Jeg ved, at når vi giver muligheder for sjov, kan tiden blive ødelagt, når de starter deres skænderier. Derfor $ 10 incitament kan holde det på et minimum og familien rent faktisk kan begynde at nyde at være sammen.

  Hvis de er i stand til at ende op med $ 5, det er fremragende.

  Juster denne aktivitet i overensstemmelse hermed, der passer til dine børn. Hovedidéen her er for os som forældre at give nogle muligheder for vores børn at tilbringe en positiv tid sammen uden irritation af skænderier i hele denne tid. Dette vil styrke deres relationer, og forhåbentlig kampene vil falde. Selv hvis kampene fortsætter, vil forholdet bygningen resulterer i stærkere bånd imellem dem senere i livet, når de modne og rent faktisk vil sætte pris på hinanden.

  Current Mood: awake
  Monday, September 26th, 2011
  7:58 pm
  Komme tilbage din kærlighed
  Mangler du din kærlighed gamle tider med din elskede, er det en barsk virkelighed, kærlighed, at du ikke kan glemme ham eller hende på grund af den kærlighed, du fylder for ham eller hende, er du føler den kærlighed, ensomhed af ikke at se ham eller hende, det nu er den virkelighed du Mikael Hoffmann han eller hun vil være den jagede til at bringe din kæreste ved at gøre en tabt kærlighed magi, Disse tabt kærlighed magi gratis din elskede en af ​​de kræfter, der holder ham eller hende i at komme tilbage til dig, og på ingen tid vil du være i hinandens kærlighed arms.BIND kæreste og gift med din elskede. Har du fundet en, du lidenskabeligt elsker, og du vil have ham eller hende til at elske dig tilbage, for at være din for evigt, så er dette den rigtige kærlighed, magi for dig, med i et par dage, han eller hun vil blive forelsket i dig og foreslår ægteskab elske dig for evigt. http://www.parforhold-parterapi.dk/bog KÆRLIGHED magi Mikael Hoffmann. Er du interesseret i kærlighed med en person, men denne person synes ikke at føle den samme måde, eller elsker dig tilbage, er du have øjne for en person, men du tror, ​​at personen er for svært at få, så er dette den rigtige kærlighed, magi for dig, det vil gøre nogen se dig på en anden måde i kærlighed, selvom du har ikke foreslået kærlighed til denne person, er efter denne kærlighed magi gjort det bliver til en kærlighed magnet bringer dig sammen med den man elsker .. tabt kærlighed Spells eller Spells anvendes eller udføres, hvis du har mistet din kæreste, og alle de bestræbelser, som du har prøvet har svigtet, og der er ingen måde at du kan få din kærlighed tilbage. Lost elsker magi vil bringe din kærlighed tilbage til dig betingelsesløst. Også hvis din kæreste er med en anden så ved kraften af ​​denne kærlighed staver din kærlighed vil bryde hans eller hendes kærlighedsforhold, og han eller hun vil komme tilbage til dig altid.

  Current Mood: angry
[ Next 20 >> ]
About InsaneJournal